adakah kembar atau bayang-bayang

Assalam selamat petang, tadi saya scan tp saya tertanya tanya adakah kembar atau bayang2? doc x dapat detect lg kne scan 2 minggu akn dtg utk cfrmkan.. mane yg ade pengalaman baby twin boleh la share dkat kita

adakah kembar atau bayang-bayang
4 Balas

Saya pun kena repeat scan sbb dr nampak macam ada 2 janin. Cuma confirm buat masa ni 1 je sbb ada heartbeat

nampak mcm ada 2 kan🤔, apa²pun sis kena repeat scan lagi dlm bbrp minggu utk kepastian

Hmm nampak mcm 1 je.. sama cmni kot cuma tak jelas.

edd mcm sma gk☺️ bila last u dtg period?