air ais

Hai mommy² semua...sy nak tnya..bleh ke sy minum air kosong letak ais batu...sbb klau minum air kosong x letak ais batu mmng sy x bleh minum...mesti nak muntah..bila letak ais batu baru sy boleh minum...elok ke klau sy amal kan ais selalu msa pregnant..kndungan baru 2 blan.mmng tngah pening je..?

1 Balas

Boleh je sis.. make sure air batu tu dibuat dari air yg dh masak ok..

5y ago

saya prgnt air sejuk jela telan tp kena ada perisa kalau tk muntah heheeh