Baby dh 4 bulan rambut gugur teruk sgt2

Hai mommy2 semua. Sy nak tanya siapa yang ada pengalaman rambut gugur yang sgt teruk selepas melahirkan ank. Nak tau apa yg mommy buat dan jangka masa berapa lama untuk pulih semula? Harap mommy2 dpt kongsikan pengalaman. Terima kasih ya ☺️

2 Balas

Lepas lahirkan anak 2017 sy smpai g sodok rambut terus pendek. Sakit hati tgk gugur melampau. Kalini nak try makan vit n try tonic sugardoll. Ramai guna katanya mmg sgt2 helok.

normal ..sy ank 3buln start ggur rmbut smpi 8buln Bru stop