Due time puasa/raya

Hai mommy² semua siapa dekat sini due date dia time puasa dan raya ...share la dekat sini..saya bulan puasa, berkain batik la kita ?

173 Balas

InsyaAllah hujung syawal baru due (22 june).. Sempat la nk beraya sakan.😁😁

Due 30/4 inshaAllah. Moga kita sama sama dimudahkan segala urusan 😘💜

5y ago

Aminn semoga dipermudahkan semuanya nanti

Sma la sya tggu ari ja due 28.4...doa kn sya diprmudhkan ye.. Amin..

4y ago

Semoga dipermudahkan Aminn²

Saya saya hihi.... Awal bulan 5🤭....pglman Raya dlm pantang n berkain batik😍

5y ago

hehe kan sis 🤭

Saya minggu raya maybe raya ke 3 sebab diabetes.. so kena bersalin on 38w

Due date saya seminggu ramadhan 30/4. Can’t wait 😍

InshaAllah 1/6/2020 sis..anak pertama..semoga dipermudahkan semua yer..

Saya 11th may Insyallah. Semoga kita semua dipermudahkn Allah..

5y ago

Inshaa Allah semoga dipermudahkan

Sya 3.6.2020tapi doktor jangka baby lahir akhir raya... Sebb ada rekod gdm

5y ago

Amin..

Saya due 26.5.2020 raya ke3. Klu keluar awal maka berpantanglah time puasa

4y ago

Terima kasih