HB low

Hai mommy2 semua, saya tgh pening ni. Check hb asik tak naik2. Dah makan mcm2 utk naikkan hb, dah ikut nasihat doc pun masih sama. Hb saya asik 10 jeee. Ade yg mcm saya tak ?

6 Balas

saya pn hb rendah juga dri awal smpai skrang 35w masih 10.. mcm2 dh sy makan, ubat pn dr naikkan dos dh.. last skali, last week Dr masukkan ubat venofer melalui darah.. yg penting jgn stress2 ya sis.. insyaAllah.. semuanya akan okay.