Terlalu risau

Hai mommy2 semua, saya nk minta nasihat sikit, saya kerap rsa risau terhadap kandungan saya pdahal saya tiada tanda2 macam bleeding, sakit dan sebagainya, cuma kerap rasa cramp di bahagian perut.. Tapi perasaan risau tu selalu ada smpaikan saya sanggup berulang pergi klinik buat pemeriksaan, boleh nasihatkan saya supaya saya tak perlu terlalu risau terhadap kandungan saya 😔

1 Balas

1. redha, syukur dan sabar dgn ketentuan Allah yg mengurniakan kita hamil. 2. cuba bertenang perlahan2 3. sibukkan diri dengan apa yg awak suka; baca tentang kehamilan, penjagaan anak, parenting 🥰

2y ago

🌻