nak tanya

Hai smua, nk tnya sikit. Sy dah terlepas period baru 4 hari, smlm sy ada buat upt test tp negetif. Sy rsa risau sbb sy kerap rsa mcm cramp dbhgian perut. Bila tidur secara meniarap akan rsa sakit tu. Selera mkn pun btmbah sbb sy kerap lapar. Ada ke yg alami spti sy?

6 Balas

Saya pun mcm tu juga , lewat period dah rasa cramp perut , bila test hari 6 lewat period pun still -ve kemudian hari 8 saya test pagi pagi waktu kencing yg pertama dan +ve , nanti puan cuba test setelah hari 8 ye

saya dah lambat period 5 hari,rasa cramp sangat,keputihan banyak pula keluar,kurang selera makan dan malam pun tak boleh tidur,sebelum 3 hari nak period saya test upt keluar result negatif..

test la lg lepas btul2 lewat period 2mggu..klau still negatif jugak means hormon terganggu and kna g jumpa doc utk scan

Tunggulah lagi beberapa hari sblm buat upt ya.. Maybe cramp nk period or sebaliknya. M

2 mgu lewat period, masih belum datang period n upt still negatif.. jumpa doktor..

Mcm sa sis.. Ptma tu ngt tk prgnt sb sda test.. Tba2 kuat mkn lpr ja.. Last2 tu prgnt pla hahha mngkn msa d test tu awl sgt kli,