Nyilu Dalam Perut Selepas Czer

Hai mommy semua... Saya baru lepas czer dalam 2 minggu lepas... Luka Luar dah nampak kering tapi bahagian dalam perut kerap rasa nyilu & perit... Risau jahitan dalam terbuka **dalam tempoh 2 minggu saya kerap berulang alik ke KK utk checkup baby jaundis.. Adakah sebab terlalu banyak bergerak saya rasa sakit macam tu? Ada tak sesapa yang mengalami rasa sakit yang sama.. Mohon kongsi pengalaman ya... Terima kasih

1 Balas

Perut sis ada bertukar warna merah x? Sis ada demam? Ada keluar discaj yg pelik x? Kalau x yakin, terus g jmp doc je..