Bercangkung bahaya ke?

Hai mommy2. Sekarang saya dah trimester ke 2. Kalau kita bercangkung bahaya ke? Sbb saya dah biasa membuang dengan bercangkung. Tp baby ok ke klau kita bercangkung? Dorg penyek tak ya dalam perut tu kekadang rasa cam senak bila cangkung

19 Balas

masa saya sembelit dktor ckp x bahaya cangkung, yg bahaya klau kita meneran sngt.. 🫢🤭

2mo ago

Betul tu.. Meneran sangat dah boleh jadi buasir pulak

Sy dr awal sampai bersalin guna tandas cangkung.. Berpantang pon sama.. 😂

Ok je sis..sy slalu buat position mcm tu utk exercise juga smpai bersalin

bagus sebenarnya bercangkung cuma larat dgn tak larat je hahhahahaa

dulu pun saya fikir takut baby penyek dekat dalam 😂

Tak. Baby duduk dalam kantung. No worries.

sblm dia penyek puan dulu sesak

Ok je.. x pape…

Sangat OK