Jahitan bersalin

Hai siapa kat sini pernah alami sakit pada bekas jahitan bersalin.. sy dah 38hari.. luka jahitan dah pulih tapi masih rasa sakit bila bercangkung.. kalau jalan atau duduk mcm biasa tak sakit.. normal ke rasa macam tu? Dan jika normal brpa lama ambil msa hilang sakit tu?#firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

bulan ke dua nanti dah okay InShaAllah, haritu saya sakit kejap, padahal luka semua dah kering , sakit dari dalam . tapi saya sakit sesekali, tak kisah la kalan ke baring ke , rasa gak sakitnya . now baru bulan ke 2 18hari dah okay dah . cuma kalau bersin atau batuk, tu still kena pegang perut sebab sakit

1y ago

Oh mcm tu lega sikit 😅 tq tau 🥰