Injetion depo perancang

Hai mommy2 nk tanye ada yg prnah injetion depo tak?? Susu bdan akan drop ke?

2 Balas

anak saya hampir setahun dan saya dah cucuk depo 3x dah. Alhamdulillah sampai sekarang anak saya masih menyusu badan dan xde masalah susu drop

tak drop. susu badan based on demand & supply

4y ago

saya nk tanya.. anak saya dah masuk 2 bulan so jadual tidur malam dia dah panjang.. dalam 6-9 jam.. sebelum masuk 2 bulan mmg dia akan susu 2 jam sekali.. susu saya skng jadi bengkak sbb dia x menyusu time malam.. so penghasilan susu akan berkurang tak waktu malam lepas ni? saya takut kalau saya pam nanti makin banyak susu produce.. sbb sis cakap based on demand and supply.. lama2 susu akan berkurang ke time malam? sbb baby makin membesar makin dia boleh tidur malam dgn lebih lama kan?