Kecutkan Cyst

Hai mommy2 n bakal mommy semua😊...pagi td sy pegi hospital utk repeat scan, alhamdulillah dah nmpak baby n dh ada heartbeat🤲 baru 7w...ikut kiraan spatutnya 7w4d..tp doc sahkan sy ada cyst..so ada x nasihat n petua utk kecutkan cyst?yg ada pengalaman blh share kan tips jgk utk kecutkan cyst..smoga tips nie blh mmbntu bakal mommy yg lain jgk☺️ #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

11 Balas

sis sya pun ada cyst 2cm tpi sya amalkan mnum juice mamariam, Dia bleh kecutkan Cyst ,pcos dan menguatkan Rahim..