Kecutkan Cyst

Hai mommy2 n bakal mommy semua😊...pagi td sy pegi hospital utk repeat scan, alhamdulillah dah nmpak baby n dh ada heartbeat🤲 baru 7w...ikut kiraan spatutnya 7w4d..tp doc sahkan sy ada cyst..so ada x nasihat n petua utk kecutkan cyst?yg ada pengalaman blh share kan tips jgk utk kecutkan cyst..smoga tips nie blh mmbntu bakal mommy yg lain jgk☺️ #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

11 Balas

sy pn ada cyst mse 8w.. skrg sy dh 27w..cyst sy xakan mgecut sbb bukn jnis air.. jnis yg ad rmbut kku .. jnis air yg mudah kecut n hilang.. sy punya cyst skrg 6cm mmg dr awal besar tu dkt tiub ovari sebelah kanan..dkter nk buang opret tp sy xnk sbb tkot😅mse tu dlm 14w dkter kata kemungkinan risiko ggur..sy ttc 3thun ssah nk dpt bby..hnya mampu bdoa.. tiap bulan mmg kena pantau pegi hospital tkot mkin besar.. slgi tak sakit dkter kata takpe.. klau sakit emegncy czer.. stkat ni Alhamdulillah la.. sy pantang mkn soya dan bkaitan cyst.

2y ago

Allahu ..semoga dipermudahkan kan urusan sis & smoga bby mmbesar dgn sihat❤️