Kecutkan Cyst

Hai mommy2 n bakal mommy semua😊...pagi td sy pegi hospital utk repeat scan, alhamdulillah dah nmpak baby n dh ada heartbeat🤲 baru 7w...ikut kiraan spatutnya 7w4d..tp doc sahkan sy ada cyst..so ada x nasihat n petua utk kecutkan cyst?yg ada pengalaman blh share kan tips jgk utk kecutkan cyst..smoga tips nie blh mmbntu bakal mommy yg lain jgk☺️ #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

11 Balas

Saya pun ada cyst masa 8w, biasa dr kata klu cyst jenis biasa ni tak bahaya, dia support pregnancy dan akan hilang sendiri . Saya masa 12w mcm tu dah x de .

2y ago

Alhamdulillah...lega dgr...sy sblum pregnant xde cyst,bila tahu pregnant doc kata ada ..ujian utk sy...tp sy xpe..sy lega dpt byk komen positif kata blh kecutkan..doc pun kata blh kecutkan..