luahan hati dan mohon pendapt

hai mommy2 ..apa pendapt mommy2 kalau terpish dgn suami. mula2 MIl mintak suami balik Kg 1 bulan.. then after 1 bulan suami dkt kg ,suami call i bagi tahu yg mil suruh duduk 2 3 bulan.. ok sbr lgi.. disebbkn ank bru 6 bulan waktu tu so i and bby fly lah ke kg suami untuk 1 bulan.. blik ke rumah pada 1 hb 10 ni.. tpi mil dh ckp awl2 x bagi suami blik ikut i.. hmm tak tahu apa rancangan mil.. siap ngis bgai cakp suami ank derhaka. then i cakp kat suami x apa lah i balik berdua dgn baby yg dh nak masuk 7 bulan.. suami jnji nk balik tapi ambil masa 2 ke 3 minggu lepas i blik.. persoaln nye Mil boleh ke cakp mcm tu anak derhaka dekt suami sedgkan suami ada lgi tnggungjawap yang lain... mislannye suami x dgr apa mil and fil ckp dosa ke.. hmm sedih... jadi menantu yang 24jam ada je slah.. Mil i lupa yag dia ada 4 org ank permpuan yg belum lagi kahwin.. sekrg masih di kg suami.. semalam i demam 37.8suhu badan and FIl Mil cakp kat suami x payah amik cuti kerja je , nanti i baik sendiri demam jgn manja2kan sangt.. apa hukumnye ye kalau Mil FIl pakse anak tinggalkan isteri dan jika suami x ikut derhaka ke suami tu.. ahh jatuh air mata ku.

10 Balas

suami u patutnya kena tegas skit.. bkn dia da niat pn nak jdi anak derhaka.. wanita bernama isteri pun tdk patut tau d lukai atau ditinggalkan bersedirian lebihan lagi sarat mgandung da.. biarkn ja mil tu.. suami yg ptt buat keputusan bkn nya ikut ckp mak dia ja.. lgipun dia x bniat smua tu.. mil u sepatutnya malu mna blh dia ikat ank dia yg da kawin da.. hmmmm