Menghitung hari

Hai mommy2.. ada yg due sda dekat blm bersalin lagi ka? Kita due 30.10.20 Sllu sakit tpi blm turun tnda lagi Brpa hari ja lagi due 😔

27 Balas

sya 31/10 still Xde tnda² cuma perut slalu mngeras kadang sakit je

saya due 28/10 & gdm. tinggal 4 hari lagi tapi tanda pun tak keluar lagi

4y ago

haaa... rmai jgk yg lmbt bsalin kan.. sya ank ke 4 ni ja barusan lambat😭 hrap2 kita bsalin sblm due la kan sis... saya ni pn mghrap ada tanda2 jaa... tinggal 5hari ja lagi due 😭

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Aamiin 🤲🏻

Congrates sis. Moga dipermudahkan segala urusan sis

sy due dete 31.10,2020 blm jgk ad tnda2 nk bersalin lg

4y ago

kan sis.. smoga d permudahkan urusan kita

semoga urusan awak ngn bby dipermudahkn....amin

Sama lah due 30/10 tapi tak ada tanda lagi 🤧

sama la kita...30 ni kne serah diri sbb GDM..

sama sy sis 31/10 duk sakit² tp tak turun tanda lg

4y ago

haah btul tu ..sy dh neves haa ..minggu dpn dh due , nurse dh bg tahu klau tak bersalin jgk diorang akan lajak seminggu lg klau takda jgk kna induce itu yg tkut tu ..

semoga dipermudahkan urusan sis.. aamiin