due date 19/11 tp knpa blm ada rasa tnda² nak bersalin

11 Balas

Sy due 26/11 tp 9/11 bby dok mngeras je 5-10 min sekali + sy berak2.Last2 g pac cek jalan dah 2cm then kna warded 1 malam,esok nye xde rase pape pun & jalan pun still 2cm.Doc mintak balik dlu,hari ni pun still xde pape progress

sya pun 19/11 sis hritu ada pndrhan dh prgi hsptal tpi bru buka 1cm doc sruh balik smpai ada skit dngn tnda2 lain dtng . stu hri ni sya rsa prt mcm lain tpi blum ada tnda apa2 lgi . smga dprmdhkn smua urusan

sy pulak due 20/11. Baby sy besar, jadi kepala dia tak masuk laluan. Doktor sy ckp maybe induce, tp kalau induce baby masih jugak takdapat squeeze kepala dia masuk laluan.. sy tpksa czer 🙂

Selang sehari dengan due date saya, saya 18/11 ni pun ada tanda tanda sikit harap dipermudahkan segala urusan kita ye mummy 🤲🏻🤲🏻

2y ago

Takde masalah pape sis

sama la kita sis ... masih lg belum rasa tanda2 yg kerap .. cuma rasa perut mengerasa saja ..

Saya 13/11.. Lagi 2 hr due. tp masih belum ada tanda² juga. Anak ketiga juga ni.

sy due 16.11 pon belum lgi bersalin.. rasa myucuk2 dan mgeras je😅😅

sama saya pun ..due 17/11 xda tanda2 lagi..3rd bby jgk nii

sama la due kita..sy pun xde rsa pape lg..

samala due date kitaaa😍