39Week Belum Bersalin

Hai mommy2 ada yang sama due dengan saya 11/01? Hari ni saya genap 39w namun belum Bersalin.. tanda2 xda lagi.. cuma sakit mengeras, sakit ari2, sakit pinggang... Bersenam dah tapi belum ada tanda2..

15 Balas

haihh sama laa kita tarikh duenya... ingatkan baby ni nak keluar tahun baru...rupanya masih seronok main dalam rahim kita ni 😌 tanda apa pon takde...jalan2 habis satu negeri dah 🤣 sampai tak tau dah nak jalan mana.. semoga urusan kita dipermudahkan

Saya pun due 11/01 jugak. Baby masih seronok dalam perut ibu 😅 puas laa ibu ni berjalan tawaf mall nak bagi turun tanda cepat2. Harap2 dia keluar sebelum due sebab saya GDM (on diet control). Takmo kena induce sebab ramai kata sakitttt 😣😣😣

4mo ago

induce memang sakit sis.. Sy 2x induce cucuk ubat dengan induce drip.. kena masa anak 2nd sebab over due.. Ni sekarang anak ke3, harap2 x over due la...

Sama saya due 13/1. Tpi dr bagi tarikh last serah diri 19/1. Takde tanda jugak. Sakit mcm senggugut je kdg2. Semoga baby mommy keluar on time atau sebelum tarikh due ya.

Induce 12 /01, belom ada tanda nak bersalin, saya takde sakit apa-apa lagi, no contration, takde sakit ari ari semua. Bersenam dan berjalan tiap hari. Baby masih santai

Sy due 14/1 xda tanda2 LG nak bersalin. sakit mengeras, sakit ari2,sakit pinggang sj.klu x bersalin sblm due Kena serah diri masuk ubat nak bersalin..

Sama lah saya pun 23/1 due . Tapi tanda tanda langsg tak dak . Risau jugak . Kdng kdang rasa macam nak period . Tapi semua ok lagi .

sy due 19/1, doc suruh serah diri 18/1.. skrg chill² lagi . boleh mkn mcm² lgi.. nnti xleh dah😁 enjoy je baby blum keluar lgi

4mo ago

dah bersalin, emergency czer sbb baby dah poo poo dalam perut

Sama laa sy due 23/01 skg daa 37w3d blm ada tanda2 nak bsalin. Kita duk risau kena serah diri 22/01 dalaaa gdm on diet

Sama dengan saya .. due 13/1 tak de tanda lagii .. harapnye minggu depan keluar lah ..

Sy due 8/1 tp blom rase apa2..sakit blkg, skt pinggang, skt bwh