macam mana rupa air ketumba pecah?

Hai mommy yg berpegalaman boleh story pegalaman mcm mne rupa air ketumba ni pecah, bocoh bila dia kluar kuantiti byak ke...kadg2 mcm keliru gan air kecing yg kluar automatically selepas bagun dri tido sy ada jadi mcm tu dr kata nk bezakan cuma bau dan warna...itu jer yg dr jelas kan.

2 Balas

Mak mertua saya cakap pun kalau air ketuban pecah macam ada benda nak meletup tu . Warna aya tak tahu sebab masa saya bersalin , doc pecahkan masa saya nak masuk labour room and air ketuban tu dah warna lain sebab baby dah berak sikit masa dalam perut tu

Masa sy dlu sy rasa mcm ada benda nk keluar drp bawah, sy sempat g toilet lepas tu air mentuban keluar mcm air paip, warna jernih xde bau.. kalau leaking, panty akn basah..