Spotting berdarah

Smlm Sy Start ada spotting.. Tp mcm setitik dua shj.. Harini risau mcm lebih byak tp suku pantiliner Je.. Nk tau sape2 yg pernah mngalami mcm ni ke Rupa spotting.. Maaf bertanya #8w6d

Spotting berdarah
3 Balas

saya tgh alami skrg. better cepat pegi hospital utk doc cek kandungan okey atau tak. laluan terbuka atau tak. nnti doc bg ubat kuat rahim

1mo ago

semoga dipermudahkan segalanya. cepat awak bertindak pegi cek . insyaAllah baby okey. fikir baik2, doa banyak2. jgn overthinking ❤️

saya rasa awak perlu jumpa Dr. scan semula. sbb spotting berdarah.

Mesti kena datang jumpa doktor. Nak cek kandungan okey ke tidak.