formula baby

hai mommy’s sye nk tnye anak sye dh 3 bulan kerap nyusu kuat kdang smpai dh kosong breast die still mintk lgi susu sye nk topup formula susu ape yg terbaik ye? klau similac ok x?

6 Balas

Similac anak sy ok, s26 pun ok, kes awak sama mcm sy anak sy sampai hypo masuk wad doc suruh topup dgn susu formula, kdg2 kita rasa susu badan dah ckp tp sebenarnye tak nak2 anak lelaki lagi la menyusu byk gila 😁

1y ago

Kan, kuat sgt menyusu lagi besar lagi kuat menyusu, klu awak ada bajet lebih similac klu tak s26 la sbb s26 jarang anak akan sembelit tp awak try la dulu beli yg kecik tu klu ok bru proceed eh sbb takut anak awak tak sama