bawah susu rasa kebas

Hai mommy sya nak tnya mmg kah bawa susu rasa kebas2.. Pedih klau mnyiring sblah kiri.. bkn d susu tpi kat bawah tu bhagian tulang berhampiran perut. esok bru nak masuk 35 week mohon pencerahan..

2 Balas

saya tgh mengalaminya skrg, kebas bawah payudara dkt bahagian tulang pun kebas perut yg bahagian atas pun kebas pedih ja rasa mengiring kiri kana semua tk kena😅 baru 32minggu

Pakai bra kecil? Atau cra ddk tk btui. Kena tegakkn bdn . Myb nk bsr , kalau tk ok bule refer kk time tmjnji

5y ago

Ok sis trima kasih infonya