Masuk 35 minggu

Hi mommies, nak tanya sy bru nak masuk 35 minggu tapi sy mcm perasan perut makin terturun & skg ni mmg rasa nak terkencing je sbb rasa pundi tu d tekan. #firstmom

3 Balas

kepala baby lah tu yg menekan pundi kencing. saya pun haritu scan 35w doktor kata kepala baby betul2 duduk depan pundi kencing. patut lah rasa asyik nak ke tandas je 😅

mungkin baby dah masuk laluan,,macam saya 34 weeks ++ dah start rasa nyeri kat Ari ii dgn false contraction...rasa baby menekan kat area bawah tu

Normal je, sbb nak dekat2 bersalin dah tu. Get ready je tuuu