sakit gigi ketika pregnant

hai mommy smua, nk tnya ad x mommy yg time pregnant dy sakit gigi? kalau ada bleh share petua x untuk hilangkan? sbb sy ltk ubat gigi pun xjadi . nk makan ubat x boleh 🥺

3 Balas

Assalamulaikum Puan. Sy tengah alami tu skrg. Memang rasa tak selesa sakitnya. Dah pergi tampal kat klinik swasta , tapi masih rasa sakit. Nak cabut tak boleh, kena kandungan 3 bulan ke atas katanya. Diorang hanya bagi ubat panadol tahan sakit 500mg. Tapi sy tak makan lg ubat tu. Tak tau lah mcm was2 nak makan ubat panadol😅