SAKIT GIGI

Ada ubat x utk sakit gigi time pregnant?

4 Balas

ubat ada tp biasa nya tk berkesan atau tahan kejap jer seeloknya jumpa doktor nnti dia tampal dan buang yg betul2 dh rosak memang sampai beranak dah takkan sakit sis

2y ago

ok ok .,terima kasih

Kena rajin2 floss gigi jangan skip sebab masa pregnant senang sakit gusi & gigi sebab baby tarik kalsium kita. Lagi satu jgn skip minum susu

2y ago

ok terima kasih , sy cuba guna tips ni moga moga kurg laa sakit gigi

Rujuk dktr dlu. Selalu bg paracetamol je.

2y ago

ye keee , terima kasih tlg jawab , jadi x selera nk mkn dgn sakit gigi ji

Boleh ambil vit D3 1000iu.

2y ago

Boleh