Pregnant 10w 4d

Hai mommy smlm buat buku di kk , dokter scan check kat situ 7w 5d tapi ikutkan skrg mmg 10w 4d.. normal ke yee mcm tu?

6 Balas

Insyaallah normal. Saya pon sama kes, mula2 anggap baby dah takde, sebab saya ada makan painkiller, vaccine first dose, minum air detox & air yang panas dalam. Tapi Alhamdulillah, dah bersalin dah pon. Kadang memang lari, kalau doctor tak cakap pape buruk tu maknanya ok lah tu. Mesti masa scan kantung cantik

2y ago

ouhhh , mcm tu yee.. terima kasih atas info nyaa awak..