Sakit Perut

Hai mommy semua,saya baru masuk 8minggu,,tapi bila ada masa rasa sakit perut sangat mcm tengah senggugut.. Normal ke mcm tu?

1 Balas

Sy dlu masa pgnt pun kne mcm tu. N trus jumpa doc. Doc ckp ada 2 sebab klau sakit mcm senggugut tu. 1. Normal je. Rahim tgh nk terima benda baru. Tu rasa mcm tu. N 2. Mgkin akan berlaku keguguran atau bleeding. Tp klau hanya sakit je. Sis byk kan rehat dlu ye. Nnt kndungan dah 10w mcm tu. Hilang la tuh