Rungsing berat badan tak naik. Takde selera tengok nasi.

Hai mommy semua.. Sy skrg dah 36w. Tapi masih lagi rasa tak mual tekak. Nak2 skrg ni bila tgk nasi tu rasa potong selera. Tapi perut lapar cuma tak boleh nak makan nasi. Siapa ada pengalaman yang sama? Boleh tak mummy share sikit idea or pengalaman mcm mana nak atasi masalah ni. Sbb skrg ni brt bdn sy tak naik. Brt bby pun baru 2.2kg.

3 Balas

tak selera cuma nasi atau semua jenis makanan? kalau cuma nasi, tukar la makan mee bihun bagai, asalkan ada sumber karbohidrat..

2y ago

itulah.. nampaknya itu jelah boleh makan buat masa ni