Nak dekat due belum rasa nak bersalin

Hai mommy semua , saya preggy baby yg ke 3 . Sebelum ni kedua anak awal dari due . Tapi yg sekarang ni tak jugak nak keluar 😅 due 10/12 Ade tak mommy yg mengalami mcm saya ??? Adakah ianya normal

3 Balas

sa dlu pun mcm sis..6/4 due..mkin dkat due, dh rsau & xsbar dh tggu bby kuar..last2 3/4 jam6 ptg dh buka 3cm..bby kuar 4/4 jam1 pg..mngkin xlma lg la tu sis..sbar ya sis..smoga smuanya bjln dgn lancar..& congrats in advance 😄

4y ago

tq sis 😊 itu laa .. saya pun tengah risau

smoga d ormudhkn smua sis

dah bersalin ke sis

4y ago

hm. takpe asalkn mummy dan bby selamat.. tahniah selamat berpntg