Keluar lendir serta sakit di perut selepas 2bulan czer

Hi mommy2 semua. Ada tak yg czer atau ada pengalaman czer, saya dah 2 bulan lebih rasa sakit masa awal2 bersalin. Saya rasa sakit sangat. Luka luar nampak baik kering cantik. Tapi rasa pedih di bahagian luka. Adakah normal ya? #ingintahu #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Rujuk ke klinik ya. Puan kena slow motion lagi tu dann jangan angkat berat2.. Saya setahun 7 bulan, baru selesa nak melasak, itu pun doktor pesan berhati- hati sbb dalaman tak tahu macamana.