saya nak tanya.. ada tak mommies yang bersalin seawal 35 week..

nyilu pada perut bawa ke pinggang tu ke sakit kontraksi? setakat yang saya google braxton hiks tak melibatkan rasa sakit... tapi saya macam keliru antara nyilu dekat ari2.. atau nyilu dekat perut .. mohon jangan kecam.. cuma nak tanya pengalaman mommies2.. #firstbaby #ingintahu

2 Balas

X igt dah tp 1st baby dulu air ketumban pecah..minggu 38 bersalin ...ni anak 2nd da 37 week plus tak ada tanda lg

sy bersalin pd 34 minggu