23weeks and GBS

Hai mommy semua.. saya baru 1st baby takde pengalaman dan bermasalah tentang keputihan sebelum ni.. masuk 23weeks je tiba2 tengok panties ada byk keputihan kuning kehijauan.. perlu rujuk doktor segera ke?any info n sharing tips plis.

2 Balas

Better kena g jmpe dktr sis...keputihan ketika preggy blh mendtgkn kesan kpd baby spt jangkitan kuman ketika nk melahirkn... Ni based on pengalaman kwn sy sndiri... Smg sgalanya baik2 aje sis...

Hi mommy, jumpa doc minta buat swab test. Utk confirmkan.

5y ago

Boleh rsnya mana2. Ckp nk buat test.. Sy dulu buat kt hospital n klinik swasta.