First baby

Hai mommy semua ...saje nak tanya korang pernah tak yg ada pengalaman mcm sya ni .... Bulan 9 harituh drh haid tkdtg sebulan terkejut la sya ingatkn sya mengandung sbb tkpernah drh haid sya tkmai ..hihii Pastuh bulan 20/10 mula rasa pinggang sakit sgt gi scan klinik dokter kata tk mengandung pon ..lepas tuh mlm nya tuh dtg lah drh haid sya .hmmmm Pastuh tunggu bulan 11,12 haid tk dtg² pulak smpai skng nii ....ada peluang hamil ke mcm nii ...ingin tahu je ..

1 Balas

Awak cuba buat test sekali lagi. Kalau masih negatif, jumpa doctor lain dan buat blood test pulak. Takut sebenarnya ada penyakit lain