11 weeks

Hai mommy semua . Nak tnya lah 11 week tapi perut sy kecik je mcm tk mngandung . Normal ke? Berapa week bole rasa bby bergerak?

110 Balas

normal, ikut jenis rahim sbnrnya. tilted uterus / retroverted uterus ni susah sikit nk nampak perut. jgn risau bknnya penyakit ke apa, dia mcm tgn kidal vs. tulis guna tgn kanan je.. special yg tilted uterus ni

1y ago

Sy tilted uterus dan 11w. Kadang sy confuse perut sy buncit Sebab makanan Atau baby dah nampak.