kedudukan baby

hai mommy semua.. nak tanye.. bila kedudukan kepala baby kat bawah ye mggu keberapa #27weeks #firstbaby

9 Balas

Sy da 27week..nurse check kepala bby da kebawah..tp normal sbb bila2 masa bby bole tukar kedudukan

Sya msa 1st baby dri 24w suda redy kepala dbwah smpi lahir😅.. ntah la kenapa..

Sabar ya sis. 27 weeks normal lagi kepala dia kat atas. 😊

5y ago

yekewkk... okay2... terima kasih kdg2 takot... normal ke... hihi

Sya dlm 34weeks bru kepala baby ngam2 dbwh

30week ke atas

Saya scan week 29 kepala baby dah kat bawah

Sy mnggu ke 29.. Kepala baby masih kat ats.. Kata doktor spatutnye dh kt bwh.. Tp masih ad chance tuk baby gerak pusing balik ke bawah.. Harap2 nnti lastly die pusing balik ke bawh

26week

Sye 32 w bwh