iberet

Hai mommy semua.. Nak tanya.. Waktu bila yg elok mkn iberet ye. Ada yg ckp waktu pg sebelum mkn, ada yg ckp waktu mlm 2 jam selepas mkn.. Sy takut mkn nnti muntah, lepas muntah kepala sy mula pening2..

3 Balas

Sy sblum nie makan zincofer..muntah2 xbleh hadam..pstu kk bgi iberet...alhamdulillah..hb naik dan xmntah2 dah..sy slalu mkan 2 jam lpas makan malam tu..tpi kalau malas nak makan malam..sy mkn pagi..

sy ambik waktu malam...x kira la kul bpa pn..bila sy jga tngh mlm sy akan makn ubt iberet dgn air oreng suam..ok x ada mntah atau pening..

Mana2 je blh, pagi mlm sama je , kalau xnak muntah try ambl mlm lpastu tido