Baby August

Hai mommy semua.. nak tanya ubat apa yerr sesuai untuk cirit-birit ?.. saya dah hampir sebulan cirit birit.. dah dptkan rawatan dari doktor tp doktor ckp perkara biasa dan cuma bekalkan ubat air garam saja.. sekarang perut asyik menggelegak mcm ada gas yg terkumpul dan asyik sendawa tp cirit-birit tu masih tak hilang.. kekadang segan dgn suami bila perut asyik bunyi gas jer..bunyi tu kuat sgt.. due date sy 30/8 nanti..baby gerak smua ok

2 Balas

Makan jambu batu, pucuk jambu batu, teh pekat. Tapi, pucuk jambu dan teh pekat tu tak pasti sesuai utk puan ke tak.