Suami isteri bergaduh

Hai mommy semua, nak tanya pernah tak antara mommy semua yg ada pengalaman bergaduh dengan suami waktu hamil ? Hmm sy bukan nak buka aib sendiri cuma taktau nak luah pada siapa. apa yg patut sy buat ye, dah seminggu kami bergaduh, berpaling muka. punca nya adalah saya, tapi saya dah minta maaf. Saya cuba bercakap dengan nya tapi dia endah tak endah je. Saya buntu, hari² saya rasa useless sbb kan hal ni. Macam mana kalau sampai bersalin pon dia tetap macam tu ? 😔

1 Balas

Dlm Islam, tak bertegur siapa lebih 3 hari ni tak bagus. Jika awak Muslim, share artikel ni dgn suami https://www.muftiwp.gov.my/ms/artikel/irsyad-al-hadith/3696-irsyad-al-hadith-siri-ke-418-tidak-bertegur-selama-setahun