Ruam

Hai mommy semua, nak tanya. Mcm mane nak hilangkan ruam baby ye. Baby sya bru sebulan, tetibe ruam naik smpai kemuka baby. Suggestions medicine please ?

3 Balas

Baby sy pun kena ruam masa dlm pantang lg..sy pergi klinik doktor ckp tu ruam panas n doktor bg ubt krim..pstu nk pesan, klau musim pns, biar baby pakai pakaian yg nipis je..pstu klau mndi jgn guna sabun apa2 pun..bedak pun x bleh pakaikan kt baby sbb tu yg akn buat baby lg panas n naik ruam dia..sy mmg amalkan mcmtu tiap kli baby kena ruam..ikut nasihat doktor... 😊

5y ago

Terima kasih sis😊

G klinik dulu sis..

5y ago

Okay sis, Terima kasih 😊

Drapolene

5y ago

Pg bawa ank jmpa Dr Mybe itu eczema