Alahan

Hai mommy semua, nak tanya.. Masa trimester 1 ni kan, biasa berapa week baru ada alahan? Saya prgnent 6 week.. Tp rasa mcm tiada apa2 alahan, alhamdulillah tp risau pn ade sbb bila makan tu semua berselera.. ? Ok ke eh?

25 Balas

Sy tiada alahan muntah2 atau loya.. alhamdulilah.. cuma selera makan berubah.. saya jadi tak suka makan nasi berlauk.. fast food saya tak suka.. padahal sebelum ni fav sy ayam kepci tu.. saya lebih suka makan benda yang simple2 macam ubi rebus, lempeng, roti.. hehe.. lain orang lain ragam mengandungnya..

5y ago

Betul tu sis, lain org lain ragam nya.. Sy ni baby 1st. Excited nak tau perkembangan.. InsyaAllah dipermudahkan utk kita semua.