perjalanan jauh semasa 17minggu

Hai mommy semua , Nak tanya masa kandungan 17minggu boleh naik kereta jalan jauh tak ? Dalam 4jam perjalanan nak balik kampung . Bahaya tk ? Tq

8 Balas

Sy msa mngndung 7 bulan ank prtma cmpny tmpt suami krja buat fmly trip ke thailand naik bas dari johor ke thailand perjlnan hmpir 24 jam dlm bas,sakit ye msa dlm bas tu tuhan je thu xdpt bring tk dpt pusing kiri kanan duduk je spjng perjln smpai bontot ni keras rsa ye sbb trlmpau lama dduk..cdgn sy klau nk jln jauh pstikn ad berhnti2 n bwk bntl utk sndr dkt bljng bdn n ltk di bwh bontot bia tk skit..