tiada selera

hai mommy semua, i skrg dah 7w alhamdullilah tapi tak ada selera mkan. lapar tpi tak ada selera. mkn mntah mkn muntah, mommy semua buat apa kalau mcm ni.. sy first trimester makin turun badan, ya allah

6 Balas

same here. loya mual fuh agak kuat tp takde smpai muntah2, skrg bau suami pun slow2 tak boleh trima dh, ksian dia🥲 makan pun xbrselera, tp telan je sikit2 sbab kalau lmbt makan auto bdn xselesa berangin semua.

1y ago

eh awk kita sama lah week. breast kalau malam ya allah lahi sakit hahaha takleh pegang lansung