tiada selera

hai mommy semua, i skrg dah 7w alhamdullilah tapi tak ada selera mkan. lapar tpi tak ada selera. mkn mntah mkn muntah, mommy semua buat apa kalau mcm ni.. sy first trimester makin turun badan, ya allah

6 Balas

sabar naa, semoga alahan awak akan hilang nanti. saya dulu pun mcm dulu, almost 10kg hilang . saya makan biskut, buah, bubur je. tuh pun muntah juga , tapi nak taknak terpaksa sbb nak kena lapik perut juga kan. awak kena elak makan pedas n berminyak yaa ,bagi kurang loya sikit .

1y ago

yaa tu tengah biasakan diri ni. sampai takut dgn muntah. huhu first trimester org ckp makan berkhasiat, DSSS. masalahnya sy tak lalu semua huhu. sedih sgt... harap baby dlm perut tak apa apa sementara mcm ni.