induce

Hai mommy semua... I nak tanya satu benda.. Semalam pukul 2petang kena buat induce.. Lepas induce makin lama xblh tahan sakit.. Doktor Check baru 2cm buka.. Pagi tadi i pi mandi ada keluar keputihan macam jelly itu makna untuk pecah air ketubuhan ke????

1 Balas

Pengalaman bersalin anak pertama saya sampai hosp nurse suruh tukar baju sblm masuk labour room. Masa tu keluar air putih mcm jelly. Saya cpt2 masuk labour room sebab tak tahan sakit. Nurse check dah 8cm kepala baby pun dah nampak. Terus saya bersalin walaupun belum 10 cm.