Puting terbelah dan sakit

Hai mommy semua, baby salah latch sampai puting terbelah. Sape tahu ambik mase brapa lame ye untuk sembuh? Ada tips x? Lepastu boleh menyusu balik x? Harap dapat membantu 🥺😭

2 Balas

boleh pergi kt fb or ig or tiktok baca tips pasal ni dr acc lactation counselor. nk consult personally pun boleh, dyeorg akan ajar ape yg patut

dlm bpe Hari nnti ok. keep bg baby susu. sbb air liur bby Tu boleh sembuhkan Luka kt puting. ni nurse kk yg btau sy.

1y ago

Allahu, azabnye. sy ni smpai terangkat kaki punye sakit. mase awak bg susu jugak die ngilu x