Baby dagu terbelah / berlekuk

Hi Parents, nak tanya jika baby dari kecil ada dagu terbelah, does it will remain sampai besar atau eventually it will hilang.

5 Balas

Dia ikut org jgk kot..saya dagu terbelah tp tk ketara nmpk sngt,sstengah org nmpk dalam lekuk tu wlaupun dh besar..tp unik la dagu mcm ni hahahaha sekali skala puji dri sndri 🤣

3y ago

Dagu terbelah ni unik betul puan 😂 anak saya agak dalam belah nya. Cuma tak pasti makin besar nnt hilang atau masih ada

mcm sy makin sy membesar dagu terbelah tu dah tak ketara sgt, lekuk x berapa dlm mcm dulu.. tp kalau boleh sy nak balik dagu sy yg berlekuk tu sbb unik..

3y ago

Ada sikit2 lagi tu okay lagi 😁

My baby dagu terbelah dua.. Dr kecik smpai skg umo 9 bulan nmpak lg.. Hahaha ramai cakap dagu situ nurhaliza..

3y ago

Alhamdulillah betul tu, dagu terbelah unik haha. Byk tgk org putih je ada. Anak saya dh 3 months masih ada alhamdulillah dagu terbelah nya, tambah juga double chin haha

cantik ciptaan ALLAH ni...rezeki anak tu

3y ago

Alhamdulillah terima kasih puan, saya agak terkejut juga waktu scan and radiographer kata dagu terbelah waktu wife pregnant. 😅

maaf encik sy kurang psti ttg ini