Puting terbelah dan sakit

ada x ibu2 yang mengalami nipple terbelah, bila bby menyusu sakit sangat2,rasa nak nangis.perlu ke stop dulu bg susu bahgian breast yg sakit tu?kalau stop bg susu, breast yg sakit tu x penuh ke dgn susu.? #firstbaby

2 Balas

Pam lah puan, sy pam nk bg botol kt baby dulu sementara nk elokkn puting, puting dh elok sy bg direct semula

Better sis jmp doktor tu.. saya baca pun rse sakit sis.. sabar ye harap semua okay

3y ago

tu la ingat nak jumpa doktor tp takot doktor kata sapu krim je..