Spottting atau Darah

Hai mommy to be sekalian . Nak tanya normal ke kalau first trimester ni ada darah macam warna coklat tu ? Risau la 😌

2 Balas

kalau byk better refer doc kak..sy pon ada keluar spotting coklat2 jgk masa 6w itu ari..terus sy refer klinik utk scan..alhamdulillah baby ok & dh ada heartbeat..doc bg ubat duphaston utk kuatkan rahim..alhamdulillah skrg 11w dh xde spotting tp still on duphaston..semoga Allah permudahkan urusan akak jgk🙂

2y ago

Aritu kluar tak banyak kak cuma keluar sikit2 ja aritu. Dah dua hari ni takda pulak Sy risau sngat masa tu sbb ni first bby sy kak . Sy punya dah 9w5d dah nak masuk 10w sy punya kak . Awk jgk kak semoga dipermudahkan urusan akak nnti

Dah berapa weeks? Selalu ke keluar?

2y ago

Better refer dgn doc ye