Nama anak jadi isu.

Hai mommy² sekalian, pernah ada pengalaman tak keluarga mertua yang always rasa pandangan depa ja betoi.. terutama skli soal nama anak, saya nama kan anak SAIF, lpstu jadi isu pula maksud nama tu x baiklah, sebutan nama tu salah lah .. padahal sblm sya nak namakan ank sya nama ni, sya pun ada bertanya ke org lain okay atau tak . Sebagai seorg ibu sya kesal bila isu nak namakan ank sndiri pun salah . smpai kadg² rasa sya xdak hak sebgai seorg ibu .#bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

yg akan register nama anak nanti tu kita. bagi je apa pun asalkan maksudnya baik. pedulikan kata orang. saya pun ada yg menegur suruh tambah la apa la. saya ckp kat suami nak camtu je pastu lama lama dorg senyap sendiri

anak sy nama Ammar Saif.