Sakit pinggang

Hai mommy! Normal ke sakit pinggang awal pregnancy ni? Sy bru msuk 7 weeks. Bru terasa sakit pinggang sikit..

4 Balas

normal .. sy pun awal2 tau mengandung sakit pingang yg teramat sgt .. smpai kdg menangis2 mengadu kt husb .. minta dia urut kan slow2 .. jgn tekan just usap2 belakang pingang ..

3y ago

alhamdulillah nsib normal.. sbb risau .. dia rse tekan tiba tiba .. but sy package skali dgn perut bloated huhu

normal...sya klaw bt kja aktif ckit ...skit pinggang x taw nk kta ...bila rht xpa dya ok jeaa ..

normal sis nanti dh 3rd semester baru nauzubillah sakit pinggang nye dengan kaki cramp

Banyakkan minum susu ye 😁